Snälla VäderKatten

Ge oss fint marknadsväder i helgen!

Om mattarna ska vara på Vilsta Marknad så är det ju större chans att samla in slantar till katthjälp om det är sånt väder så att det kommer några besökare!!! Uppehåll alltså, tack??!

Vet ni om att vi katter förresten har en inbyggd väderbarometer?!!! Jo: SVANSEN!!!
Det är bara att sticka ut den och känna efter:
Varm svans = Solsken!
Våt svans = Regn!
Djupfryst svans = Snö!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *