Katthjälpsjobb

Eftermiddagen har gått åt till bevakning och det har fungerat:

– Nu är Nalle och Lasse och marknadsvagnen på plats i Vilsta i Eskilstuna!
– Nu har Stora matte plastat in massor av bra kattskyltar att locka med på marknaden.
– Livbojens Sara och Stora matte har packat minst 10 lådor med säljbara saker!
– Husse och matte har vardera jobbat det sista arbetspasset innan sina semesterveckor och är på väg Hem till oss med Smaskens!
– Stora husse har varit TestPilot och är nöjd! (Det berättar vi mer om på söndag!)

Nu återstår bara fortsatt övertalande av VäderKatten att ha uppehållsväder i morgon! (Paraplyet är från AnimalRescueSite!) ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *