There´s a DOUBLE party going on!

Jamarns vad många glada katter som kommer i  kväll för att festa med Nova! Hon lyser som en lycklig liten sol! Och gissa vad: Vår fina kompis Sippo han fyller också år idag! HurrJam HurrJam HurrJam på 11-årsdagen!!!!

Och vi har löst det med DUBBELFEST! Kattokoptern ställer upp på att skjutsa våra gäster hur många gånger som helst fram och tillbaka mellan Sippos kalas hemma i Ljungsbro och Novas fest här på hustaket! ”De e transkattporterat i ett nys, vettu!” jamade Smirre KattPilot. Så vi kommer att kunna vara på bägge ställena nästan samtidigt! Mjau, jag ser verkligen fram emot att smaka på gräset i Sippos hörna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “There´s a DOUBLE party going on!”

 1. Men Kattulerar Nova! höll på att missa kaljset för min sekreterare har varit på sitt jobb igen. Liftar med kattokoptern! Packar med buketter av min mynta!

 2. GRATTIS även till fina Sippo!

  Hoppas att betjänten… ehhh, HUSSE menar jag… har köpt hem ordentligt mycket gottis! Speciellt som något mystiskt spöke stjäl Dentabits… då måste man ha ett stort lager i reserv för säkerhets skull!

  Ha en trevlig fest nu Sippo & Tindra & husse & gäster!

  1. Mjau vi hade gottis så det räckte till alla på båda ställena, inga problem! NosPuss Wikki

  1. Ingen fara! Smirre är en skicklig pilot! Han kan t o m flyga upp-och-ner med kattokoptern! Fast det kanske inte alla vill uppleva?! ♥ TassKram Wikki (Första Festreporter ikväll)

  1. Mjau, visst kunde vi ordna det fiffigt med dubbelparty?!! ♥ TassKram Wikki (Första Festreporter ikväll)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *