Fullt ös, men bara för katter

Mjau, nu rockar vi loss i kattnatten och det är kattprivat det som händer nu – Sippos 11-årskalas och Novas 5-årskalas är en hemlighet i natten! Ni kommer bara att ana lite tassande omkring våra portar men resten KANSKE det kommer lite reportage om i morgon, om vi kommer ihåg några detaljer…

Natti natti!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Fullt ös, men bara för katter”

 1. JAMMÅÅÅNOVALEEEEEVA!! JAMMÅÅÅNOVALEEEEEVA!! JAMMÅÅÅNOVALEEEEEVAUUUTIIIIIKAAAAAATTTTILLLJOOONERÅÅÅÅR!! KURRJAM KURRRJAM KURRRRJAM KUUURRRRRJAAAAM FÖR NOVA!!!

  Vi har bokat kattikoptern och vi kommer lastade med prissenter, torsktårta, kuliga snören och gottispåsar!
  nosgos å grattisgottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Torsktårta!!! Eran specialare!!! Hela festgänget här jublar! ♥ TassKram Wikki (Första Festreporter ikväll)

 2. Här kommer jag! Husse har borstat magen till och med, min alltså. Vassego, myntabuketter! Kattulerar båda fördelsedagskatterna.

  1. Sniff snurr oj vad Nova gick igång på myntabuketten! Pelle får nospussar så det bara stänker om det! ♥ TassKram Wikki (Första Festreporter ikväll)

 3. Åh är det dubbelparty? Vi putsar pälsarna och morrisarna direkt och kommer över. Stort jamargrattis till söta Nova också! Vi plundrar mattes gottisskåp och tar med oss det vi hittar.
  *nosbuffar*

  1. Mjau, dubbelparty med kattbubbel och partymys! ♥ TassKram Wikki (Första Festreporter ikväll)

 4. Är det några som har förmågan att vara på flera ställen nästan samtidigt så är det vi! Vi kommer både till er och Sippo.

  1. Mjuasingen vad bra vi lyckats ordna det med rörligheten – dubbelfesten kändes så lyckad! NosPuss Wikki

 5. WOW, vilket party!!! Men oj, vad vi nyktrade till fort när vi såg denna efterlysning ; det är en Skogkattflicka som var på tillfälligt besök i Vivalla som råkat komma bort, snälla Wikki och Nova, håller ni span efter henne i området, hon måste ju vara jätterädd!
  Bild finns här, hoppas länken fungerar
  http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/554748_433223263378980_131785692_n.jpg
  Norsk Skogkatthona på tillfälligt besök i Vivalla rymde den 6 juni!
  Har du sett henne? Kontakta lovisamalabeux@gmail.com
  eller Eva Porat 0708-102526

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *