SommarTasseriet T10 – vem blir vinnaren?

Ända till den 20 juni kan du tassa in din peng till Tasseriet och maila ditt tävlingssvar! Detta kan du vinna:IMG_8571
Och dessutom äran att avgöra vart Tasseriets insamlade peng ska gå! Läs mer HÄR!

Tips: Den fina foderburken från Royal Canin kommer att vara fylld med kattgodis!
Och Kjelle Bus fina musmatta måste du ju bara ha?! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *