Kan jag gå ned i arbetstid över sommaren tro?

Wikki Bloggkatten, det är jag det. En liten svartvit blandiskattstjej med nyfiken nos och skrivglada tassar. Som regel tassar jag ihop allt mellan 3-10 olika blogginlägg om dagen, året runt. Det är som vanligast cirka fyra inlägg per dag, en normal vecka. För det är så mycket kattiskt det finns att jama om!

Enda gången det inte bloggats, det är när det varit tekniska problem eller kort och gott strömavbrott och åskväder! Vilket inte är särskilt ofta de senaste åren. Till följd av det har jag i skrivande stund producerat hela 6 677 blogginlägg, försedda med 33 378 kommentarer+kommentarssvar! Sedan Metrobloggen flyttade till WordPress för lite mer än ett år sedan har jag haft över 300 000 besökare dessutom. Dessa siffror känns faktiskt svårsmälta!

Men nu klurar jag på om jag kommer att klara av att ha lite färre blogginlägg till antalet och ge blogghjärnan och skrivartassarna lite semestervila i sommar? Kommer jag att kunna genomföra det?! Vad ska redaktionskollegorna jama?!!!
It’s business time.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Kan jag gå ned i arbetstid över sommaren tro?”

 1. Såklart att du också ska ha lite vila i sommar – liksom vi andra!! Naturligtvis kommer vi att sakna de täta inläggen men du kommer ju inte att överge oss alldeles – lika lite som vi överger dig!
  Nospuss

  1. Tack vad snälla ni är! Mjau, det kan bli så att jag vissa dagar kanske har förinställda blogginlägg som postar sig själva och jag kan svara på kommentarer först på kvällen, men jag kommer att hålla noskoll varje dag ändå, det lovar jag! TassKram Wikki

 2. Även om blogghjälpen och jag inte kommenterar alla era inlägg, så läser vi dem. Om det blir lite färre inlägg – jam, det får vi leva med. Huvudsaken är att vi får livstecken från er så ofta som ni känner att ni orkar. Ni är bara TOPPEN!

 3. Wikki, det är viktigt att du, Nova och dina blogghjälpare tar ledigt ibland. Annars kanske ni blir utbrända och tröttnar på att skriva. Vem ska då höja sitt jam om allt som händer och sker i katträddarvärlden?

  Nosgos från Sollentunagänget

  1. Vi kommer alltid att höja tassen för det viktiga i kattvärlden! Men du och alla andra hjälper till, också! Tack för det! TassKram Wikki

 4. Det är såklart att även du ska ha lite semester. Ut och lufta tassarna på landet, jaga mususlingar och fjäderkotletter.

  1. Mjau! Jag ska! NosPuss Wikki
   PS Hur mår du kompis? Väntar oroligt på nyheter – var rädd om dig! DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *