GrattisJam till Pejst och Jansson!

Mina kompisar skogkatterna Pejst och Jansson föddes denna dag år 2009, i en kull av fem småttingar.

Pejst föddes som nr 3 så han är lite äldre än Jansson som föddes som nr 5 under väldig dramatik: Bakochfram och fick ruskas igång! Det ni!

Mer om ”Bröderna Bus” som de också kallas, finns på deras hemsida HÄR.

I dagsläget är dock både Jansson och Pejst i utmärkt trim och jag hoppas det betyder att vi kan smyga över till dem lite senare i natt och ha lite spontan kattfest – vi kan ju faktiskt fira att Janssons faderskap resulterat nåt så fint som ett helt knippe småttingar också, men framför allt vill jag tacka för att han gett sin faderskapspenning till behövande katter! Det kallar jag gentlemannakattighet! ♥

Mjau, vi har sparat undan en flaska fint kattvin för särskilt tillfälle, och detta är väl ett sådant! Mjau må ni leeeeeva, mjauuuuuu mååååå…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “GrattisJam till Pejst och Jansson!”

  1. Tack så mycket för kattulationerna!!!

    Vi håller lite span över åt Vivallahållet, så vi ser om ni kommer tassande! Ingång på baksidan, fönstret till vänster… Nyinköpt smörgåsmat finns; Pejst tassar ihop lite snittar av det, och titta!!! Ruska oss i morrhåren!!! Ett helt paket nötfärs, mums! Tror inte tjänstehjonen märker av att det försvinner… *fnissjam*

    1. Tack för en trevlig liten fest – inte visste jag att ni var sådana gourmetkockar att kunna snitsa ihop så mycket gott på en kylskåpsrensning!?? Imponerande! Särskilt den där ”Janssons frestelse” a la Pejst! Mycket mumsigt! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *