Promenaden del 2

Av någon skum anledning tar det väldig tid att ladda upp bilder. Men jag tänker försöka igen! Den här bilden tog det ”bara” 36 minuter att ladda upp tidigare idag! (Från Stora mattes dator som har urusel täckning just nu på Landet – men det är ju hon som har promenadfotona!)

Här har jag smaskat mitt favoritgräs och nospatrullerar parkeringen. Här är som sagt spännande dofter och många saker att kontrollera! Ludna bilar till exempel… Men den bilden laddas upp till nästa inlägg vars publikationstid är omöjligt att förutsäga! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Promenaden del 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *