Naturen är nyckfull


Stora matte rapporterar från Landet att naturen bubblar av liv – att tvingas stanna på vägen och släppa över en liten ekorrfamilj, mamma Kurre och två nyfikna kurrebebisar som inte hade vett att akta sig för bilar – är en bit av dess guldkanter. Och när Landets mamma Rådjur går över fältet så ser man hur det vajar i gräset en liten bit ifrån henne, och där vet man alltså att det osynliga kidet är!

Men den skadade tornseglaren som hittades igår på Landet gick inte att rädda! Vingarna kunde slå, men ryggen var bruten och skatorna hade hackat den så illa.Stora matte grät, avlivade och begravde den…  Det kändes så tragiskt att denna underbara fågel, som flugit så otroligt långt för att komma till sin häckningsplats i år igen, inte skulle få leva!

Dock är naturen en nyckfull värld, där somliga av oss klarar livet och många, många lämnar det utan att vi har minsta aning om det…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *