Påminnelse: Vi ses vid Franciskuslunden på lördag!

En kärleksfull hälsning har kommit från Franciskuslundens Vänner:

Från ordförande Gunilla i Franciskuslundens Vänner, som sköter den natursköna djurkyrkogården i Örebro, har Stora matte fått föreningens lilla fina medlemsblad nr 5 – och blir så glad, för de låter hela tre sidor i det lilla häftet handla om Örebro Katthem! Där finns foton på Pepsan, Brima och Berna, och en både vacker och upplysande text om Barbros och Gunillas besök på katthemmet tidigare i år.
Tänk vilka goda ambassadörer våra katter kan vara!

Franciskuslundens Vänner är ett tappert gäng som kämpar för att hålla denna sista viloplats för många djur i gott skick, och nu ska vi försöka ge ett handtag på lördag i samband med katthemmets begravningsdag – och alla som vill är välkomna att hjälpa till! Läs mer HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Påminnelse: Vi ses vid Franciskuslunden på lördag!”

  1. Tycker ni är fantastiska som hedrar de som tassat vidare så värdigt och stort spinn till de på djurkyrkogården som gör det möjligt. Önskar det fanns fler sådana platser för dem som inte har turen som husse att få gräva i gammelmattes trädgård.

    1. Mjau, för oss är det en del i att ge katten status, även som katthemskatt är man värd en fin sista viloplats! ♥
      Men även en fin trädgårds mull kan vara gott att få slumra i, som Stora matte har ordnat på Landet.
      Allt det är kärlek! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *