Jag vet hur det känns, Rosetta

Igår berättade Solise, Vilda och Elvan att de jamat till sin husse om att det var dags för tillökning i kattfamiljen. Och klok som han är, så lyssnade husse…
Tillökningen, det är Rosetta – och ser ni vad hon är lik min lillasyster Nova! Mjau, inte i färg, men det där speciella uttrycket, blicken!!! Se här:

De är mjuka själar, båda två! Lycka till med hemflyttningen, Rosetta! ♥
Jag vet så väl hur det känns att längta – längta HEM!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag vet hur det känns, Rosetta”

  1. Ser likheten med Nova i blicken. Lugn o mjuk päls har hon. Men hon är så liten för sin ålder, måste fått en tuff start i livet. Glädjande verkar hon inte lasta tvåbentingarna för det. Tyvärr har hon råkat ut för lite inavel i hemmet med för många katter då frambenen verkar lite kortare o pekar utåt lite. Bekymrar henne inte o lekar som hon ska för sin ålder. Gör henne bara sötare. Gjorde mitt sista besök ikväll o hon blir levererad på Lördag. Spännande! Fått reda på att det blir Chanda, Milton o Knorres matte som fixar det. Tack på förhand. Tror hon vill hälsa på sina f.d. Fadderkatter Solise o Vilda. Hoppas de vågar visa sig då…..

    1. Krama goa faddermatte från oss och så ska ni krama husse också som hjälper er att öppna dörren för en ny vän! Ser fram emot rapport hur det går! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *