Hitta till Franciskuslunden på lördag


Jag vet inte om den här kartan är nåt vidare… Men den som kommer via motorvägen (Rosa) E20 svänger av vid trafikplats Adolfsberg in på Karlskogavägen, den åker man bara ett litet stycke och tar höger i den lilla rondellen ut på Mosåsvägen. Sedan kommer infarten till lummiga Franciskuslunden nästan direkt på vänster sida! Vi ses där!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *