Du hänger väl med i SommarTasseriet T10?


Det söta skrivbordsunderlägget kan bli ditt, liksom den runda pappasken med en söt kattmugg som innehåll! Du hittar allt om Tasseriet T10 HÄR!
 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Du hänger väl med i SommarTasseriet T10?”

  1. Många fina grejor i vinstpaketet som vanligt… och många katter som behöver hjälp! Så bra att det finns en så fiffinulig tävling som denna! Undrar vart jag skulle skänka pengarna… *funderar…* … alla föreningar vars arbete man följt ett tag nu… och så ett helt nytt ärende med en grupp katter som skulle skjutas… *hmmmm…* … ja, nu har du verkligen gett tävlingsdeltagarna ett extra huvudbry! Även om jag antar att föreningen som ska få pengarna måste garantera att de är seriösa o inte avlivar skygga katter osv, så blir det ju en del föreningar att välja på!
    Fast jag är ju förstås glad att det finns många bra katthjälpare!

    1. Mjau, vad gjorde man utan alla snälla givmilda katthjälpare!!? Alla behövs!!! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *