Grattis Skorpan 12 år och Gustav 13 år!

Nu tassar vi iväg till Skorpans fina födelsedagsfest! Tänk att bli hela 12 år! Och vi ska även fira kompisen Gustav som fyller 13 år! Så det blir DubbelKalas! Dagen till ära har Nova bakat sina specialgräddbakelser med olika överraskningsfyllningar (Vi avslöjar inte vilka, man får använda nosen och sniffa sig till sin favorit!) som vi tar med och bjuder alla på:

Å vad det ska bli kul att få svänga sina lurviga igen! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Grattis Skorpan 12 år och Gustav 13 år!”

    1. Mjau, det var toppen! Idag sover vi i fatt! *fniss* Har träningsvärk i tassarna nästan! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *