Landet och måååååånga träd


Här är Landets marker, en större del i alla fall, sett från satellit. Massor av träd men det är alltså ÄPPELTRÄDEN som ska räknas i SommarTasseriet T10!

På följande bilder klättrar jag i Landet-träd, men det översta är ett taggigt krikonträd, och de andra bilderna är när jag klänger i körsbärsträden! Det är kul att klättra fritt!16-sommarklatter-316x420-custom
__large175
_141

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Landet och måååååånga träd”

 1. Hej Wikki!

  Ikväll vill jag skriva själv för jag har varit med matte på jobb alldeles själv medan de andra fick mysa i värmen hemma på sängen . *Orättvist* Jag förstår inte hur Sören Färnström kan tycka att det är så kul att vara klappkatt ! Det regnade och var kallt fast vi fick stå i Hersby Hembygdsgårds fina loge när jag kom. Matte hade gjort så fint med Wikki-gräs och Wikki barngodis på vårat utställningsbord innan hon åkte hem och hämtade mig, men gissa om det hann komma en skur under tiden ……. Det var då hembygdsgårdens snälla Hanna förstod att det var bättre om vi fick gömma oss på logen. Barnen hittade oss i alla fall och det var ju viktigt. 🙂 Sen fanns det massa andra djur där, gnäggande hästar som är läskiga och tysta fina kaniner och minigrisar, t ex.

  Nästa år vill vi ha SOL och VARMT. I alla fall.om jag.ska hänga med. Annars får Knorre jobba.:|

  Mamma vill kommentera:
  Milton låg varmt inbäddad under de 3 timmar vi var på Hersby så det gick ingen nöd på honom. Vi fick trevligt sällskap av WCPIs representant (fler än katter har det FRUKTANSVÄRT svårt) och matte fick förklara för.Djurskyddet Sveriges representant varför vårt katthem föredrar Svekattt som paraplyorganisation.

  Skönt att vara hemma på min egen trygga stol på balkongen.

  Nosgos
  Milton
  4-bent volontär
  Föreningen Stockholms Katthem

  1. HurrJam Milton, du hjälpte mig att se till att godiset och kattgräset kom till nytta då! Vad glad jag blir! Jag tror minsann att du var en ståtlig representant för katthemmet också, så barnen fick se hur en riktig kattgentleman kan se ut! ♥ Men du, det kan inte vara särskilt varmt på balkongen heller??!
   NosPuss Wikki
   PS: Mjau, det finns ett och annat att lära Djurskyddet! *ler*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *