Nu kommer SommarTasseriet T10 – paketet där kanske du utser vem som får pengarna!


Ett alldeles lysande ljuvt sommarpaket har jag fått hjälp att tassa ihop, och det häftiga är att den som vinner SommarTasseriet T10-paketet vinner också äran att bestämma vilken katthjälpande verksamhet som det insamlade kapitalet ska gå till! En DubbelVinst alltså!

Innehållet i paketet är skänkt av många go’a kattvänner (Och det kan också tillkomma mer! *blink*), det är följande:
– Kjelle Bus-musmatta
– Två snygga disktrasor från Stockholms katthem
– Harrys hjärtehalsband
– En RC-matburk full med kattgodis
– En söt terrakottafärgad keramikkatt
– En maffig Hello Kitty från Linnsen, Frank och Lurrvar
– Ett grönskande skrivbordsunderlägg
– En plymig vippleksak i rött
– Rund fickspegel, kattservetter och pappersnäsdukar från Stockholms katthem
– Rund pappask innehållande söt mugg med katt&hundmotiv
– Knapp från Gotlands katthem med missen Rufus på
– Desssutom ingår en dräktig kattmamma, bild kommer i morgon!

Och gången i SommarTasseriet T10 är precis som i tidigare Tasserier, följ instruktionerna här:

– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T10-… (Det kan vara T10-Gumman, T10-kattnamnet eller T10-9999, det avgör du själv!)
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalnings-mottagaren skriver du din deltagarkod.
– Lös tävlingsuppgiften som kommer nedan!
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 20/6 kl 20.00. (Genom att ha ett så långt Tasseri hoppas jag att det ska ge en bra slant till vem/vad det nu blir, lagom till midsommarhelgen!)
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod för varje katt, inte samma.

Här är T10-tävlingsuppgiften: När vi, jag Wikki och lillasyster Nova, ska ha sommarlov, då åker vi med matte till Landet utanför Eskilstuna. Där får vi vara på Fri Tass i en härlig natur med skog och fält, och bland annat en rolig trädgård att leka i. Och här kommer den kluriga frågan: Hur många härliga äppelträd tror du att det finns på Landet? (Alltså den mark som Stora husse och Stora matte äger.) 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Nu kommer SommarTasseriet T10 – paketet där kanske du utser vem som får pengarna!”

 1. Wow, vilket fint tasseri…. klurig fråga kräver klurigt bra ”rätt” svar (får åka och räkna träden)
  Mjaooo… Molly, Dolly, Noname, Spökis, Ruffan, Tuffan, Buffan, Mammisen och Mamsensminne och Musse, det är nog vi som får gissa och vara med den här gången!
  Spinnande är det!

  Jahaja, så kommer Lillen och mjauar högt… ”matte, vi fyllde 3 år igår, vi måste få vara med, vi ger bort en slant här istället för att äta räkor, det kommer att bli perfekt <3

  Nosbuff och svansvift för världens bästa Wikki och stora och lilla matte <3 !

 2. Klart jag oxå vill vara med på tasseriet !
  Synda att jag har så långt till E-tuna bara , så jag får väl helt enkelt bara klämma i med en gissning 🙂

  1. Mjau, det får du göra! ♥ Det finns ju lite trädgårdsbilder från Landet på bloggen genom åren men det är nog inte så enkelt att lista ut vilka träd som är vad där… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *