Är ni sugna på ett nytt Tasseri!?


Jama till i så fall, så ska jag se vad det går att fixa! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Är ni sugna på ett nytt Tasseri!?”

  1. Vi jamar Mjau!!!

    *visk-visk* Sen har vi en idé till kommande tasseri, men det blir lite senare, vi mejlar om det!

  2. Klart vi är sugna! Vi har inte varit med nu på några omgångar, haft så mycket att tassa med, men nu är vi klart sugna på nya utmaningar och att få knäcka koden till mattes konto i Morrdea så en liten slant landar där den behövs!/Fjutten

    1. Det låter bra! Håller på att tassa ihop lite saker nu och fotografera, så jag hoppas kunna presentera det i morgon! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *