Jag vill gärna ut…


Men djungelvärmen är inte lika överväldigande idag så jag tar på mig tröjan igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jag vill gärna ut…”

 1. Mjau, den är så jamarns cool, den tröjan… *avundsjuk* Och du är jamarns snygg i den… *röd om nosen*
  Tassklappar

 2. Du är bedårande söt i din tröja och den blå färgen är verkligen jamarsnygg till din päls!
  *nosbuffar*

 3. Så tjusig du är i din fina tröja Wikki!
  Värmen försvann så jag fann det för gott att krulla ihop mig i fåtöljen framför öppna spisen efter långpatrullen.Myyysigt!

  1. Mjau, visst är det ”gött” att få rulla ihop sig – särskilt om det sprakar varmt från öppna spisen! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *