Har du sett Miss Issy i Kumla?

Om du bor i Kumla kan du väl vara snäll och hålla utkik efter Miss Issy!

Hon smet ut efter att ha fått upp ett fönster vid sitt jourhem på Köpmangatan. Hon är en gosig och tam tjej som om man är snäll och försiktig säkerligen kan locka till sig! Locka gärna in henne till dig med lite god mat och hör av dig direkt i så fall!

Miss Issy är saknad och vi vill ha in henne i trygghet! Hon är blåsköldpadda med ganska mycket vitt.

Om du ser Miss Issy, ring:
Linda på 070-2705031 eller
Kicki Örebrokatthem 0580-12569!
Alla upplysningar är viktiga! Här är fler bilder på henne!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *