Vinnare i kortistävlingen!

Mjau, nu lägger vi på locket i kortistävlingen och jag korar en humoristisk vinnare:

GOLIAT!

Han tävlade så ivrigt att han skickade två förslag, men jag tyckte det här var så fantasifullt och riktigt festligt:
”Jag tror att det är Sigge Svamphund som fått en skogsmus i svansen när de var ute i skogen och gick. När han ser oss blir han så glad och viftar på svansen där musen försöker hålla sig kvar. / Kramis jamis Goliat”

Jag kunde riktigt se Sigge framför mig med den där musen dinglande i svansen! *fniss fniss*

Maila din adress till mig, Goliat, så ska du få ett litet prispaket med PostKatten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vinnare i kortistävlingen!”

  1. Grattis Goliat! Klart det var därför, man kan ju inte lämna en mususling med blicken, vi ser också detta framför oss i vår fan-tass-i! Grattiskramar från Fjuttens gäng!

  2. Åh mjau så mycket för vinsten!
    Jag hoppas Sigge blivit av med musen i svansen nu
    när tävlingen är över:-)
    Vinstkatterna ska få en fin plats här hemma har matte sagt.
    Kramis jamis och ha en solig dag Goliat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *