Varför inte odla kattmynta istället?

Väldigt många människor har odlingar som ser ut så här:
När det kunde se ut så här?

Och allra helst så här:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Varför inte odla kattmynta istället?”

  1. Matte har en rejäl kattmynta odling nu. Är nog dags att blogga om det snart, om vårt internet vill funka ordentligt snart. Vi har faktiskt så många plantor att vi kan ge bort, synd att man inte kan posta dem för då skulle absolut ni och er stora Matte få varsin 🙂

    1. Mjau, man KAN posta blomplantor i speciella rör… Men annars kanske matte är snäll och skakar ut lite frön från sina myntor när de gått i blom och bildat frökapslar – så kan vi så mynta till nästa säsong? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *