Dancing Queen på Pelles fest

out
Nu ska jag festa hos Pelle hela natten! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Dancing Queen på Pelles fest”

 1. Jösses vilken pingla! Snofsigaste dress vi sett. Vill ha!
  Hälsningar från Raggisarna

 2. Matte sa just att vi måste kolla stavfel innan vi skickar iväg kommentaren. Vi är ju raggisar med två g såklart. Skämmigt är det ju.

 3. Ha, ha, ha så jag lyckades bidra till vinnaren i tävlingen!
  Lite stolt blir jag allt!
  Nu har jag festat klart hos Pelle och låter er katter fortsätta på egen tass

  1. Mjau minsann tänk så det kan bli! Och jag har klippt ut ditt fina reportage ur Sörmlandsbygden och ska spara! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *