Idag har vi Göteborgsbesök!

Det är våra kompisar Vevves och Madames matte Neko som hälsar på!
vevve6
Vevve bodde hos oss ett tag under 2009 innan hon flyttade hela långa vägen till Göteborg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Idag har vi Göteborgsbesök!”

    1. Mjau, Vevve är en lycklig katt numera, och trivs betydligt bättre med Madame än vad hon gjorde hos mig. Vi fungerade inte så bra ihop och det var mest mitt fel. Så jag tycker det var skönt att hon fick så fina människor! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *