Kortis-tävling!

Den som kommer med bästa förslaget på vad de här katterna har för sig, ska få ett hemligt pris!!! Svara i en kommentar!

Svar hittills:
Dom är givetvis på en tennismatch mellan Tom och Jerry! / Birgit
Haha, men jag tror mer på en orolig 2-bening som vippleker :) / Puma
Men de är ju naturligtvis på party hos Klosterkatterna och sitter och diggar till Katthemmet Kompis egna rockband (som de bildade förra sommaren med bla Kjelle Bus och Sören). Bakom dem så vilar en partyglad misse som drucken en myntadrink för mycket. *nosbuffar* / Alice
Musebusar som har gymnastik på schemat, de står i en lång rad och har hoppa-över-plint tävlingar ;-) =^.^= Nosbuffar / Smulan, Amanda och Julia
Dom tittar så klart på när du och jag spelar en Bordtennismatch :D  / Kjelle Bus
Jag tror att de där kollegorna spanar på en jättestor ding-dong-klocka med en sån där pendel som rör sig fram och tillbaka. Det var så att de skulle kolla på klockan för att se om det var matdags snart, och så fastnade dom liksom med blickarna på pendeln och blev så där hypnåttiserade! /Fjutten :)
Vi gissar att de kollar på tv och tennis:) / Mary, Fröken Tott och Adam
Hej. Lätt att svara på eftersom vi själva såg ut just så tidigare idag: Det är ”da bird” / Tass Pip och Murre
Jag tror någon studsar en gummiboll mot en vägg. Har studerat svartvita kattens huvudrörelse… och kommit fram till detta! :-) / Karlavagnen
Dom tittar på muslingar som hoppar studsmatta. Tror vi i alla fall. SvansKram / Kattmaffian
Jag tror att det är Sigge svamphund som fått en skogsmus i svansen när de var ute i skogen och gick. När han ser oss blir han så glad och viftar på svansen där musen försöker hålla sig kvar. / Kramis jamis Goliat
Har nu haft en lång diskussion med mina tre hårbollar här hemma om vad som sker här och till slut enades de om att de såklart lyssnar till ett härligt jam(m)mande band och de diggar det som tusan :D  / Pysselkiisen och tolv tassar från skåneland!
Dom räknar får! Kompisen sover redan så gott så nu vill dom också somna! / Ingrid
Jag tror att de bara retas med sin människa för att göra den förvirrad och tokig. För vi katter är väl bra på sånt…?! Åtminstone jag… ibland. / Mjau från Mio
Hej igen! Nu vet jag, det är Piff och Puff som befinner sig i granen och samlar in nötter som de kastar mellan sig, de ska användas till den nya generationen som är på väg… / Kramis jamis Goliat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

30 reaktioner till “Kortis-tävling!”

 1. Sån där ser jag ut när Matte kastar min vippa hit och dit men jag inte orkar jag den 😉 Fram och tillbaka hela tiden.

  Det kan ju även var en sån där rewind grej, en gräshoppa hoppar åt ett hål, katterna tittar ditåt och så klipper människorna ihop det så det visas om och om igen.

  Haha, men jag tror mer på en orolig 2-bening som vippleker 🙂

 2. Hej. Lätt att svara pp eftersom
  Vi själva såg ut just så tidigare idag
  Det är ”da bird”
  Tass pip och murre

 3. Men de är ju naturligtvis på party hos Klosterkatterna och sitter och diggar till Katthemmet Kompis egna rockband (som de bildade förra sommaren med bla Kjelle Bus och Sören). Bakom dem så vilar en partyglad misse som drucken en myntadrink för mycket.
  *nosbuffar*

 4. Här kommer FJUTTENS förslag, tro det står fel namn på förra förslaget?
  Jag tror att de där kollegorna spanar på en jättestor ding-dong-klocka med en sån där pendel som rör sig fram och tillbaka. Det var så att de skulle kolla på klockan för att se om det var matdags snart, och så fastnade dom liksom med blickarna på pendeln och blev så där hypnåttiserade! /Fjutten 🙂

  1. Mjau, förlåt Fjutten, jag var lite trött och skrev fel! Nu har jag lagt upp DITT svar! NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag skulle nog få spö i bordtennis… Nova är bättre på bollar än vad jag är! Hi hi! TassKram Wikki

 5. Jag tror att det är Sigge svamphund som fått en skogsmus i svansen när de var ute i skogen och gick. När han ser oss blir han så glad och viftar på svansen där musen försöker hålla sig kvar.
  Kramis jamis Goliat

 6. Jag tror någon studsar en gummiboll mot en vägg. Har studerat svartvita kattens huvudrörelse… och kommit fram till detta! 🙂

 7. Har nu haft en lång diskussion med mina tre hårbollar här hemma om vad som sker här och till slut enades de om att de såklart lyssnar till ett härligt jam(m)mande band och de diggar det som tusan 😀 tolv tassar från skåneland!

 8. Hej ige! Nu vet jag, det är Piff och Puff som befinner sig i granen och samlar in nötter som de kastar mellan sig, de ska användas till den nya generationen som är på väg…
  Kramis jamis Goliat

 9. Hej Wikki!
  Jag tror att de bara retas med sin människa för att göra den förvirrad och tokig. För vi katter är väl bra på sånt…?! Åtminstone jag… ibland.
  Mjau från Mio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *