Grymheten slår rekord?

Den här stackars katten hittades fångad under en plåtbalja, som riggats fast ovanpå en myrstack:
Lucky to be alive: The kitten was emaciated and deyhdrated, and had scabs all over its body
Jag läser den hemska historien på nätet: Förbipasserande i Szamotuly, Polen, hörde kattens jämmer och tog bort baljan, och där var den stackars katten, täckt av myror som bet överallt! Han var uttorkad, full av blåsor, ögonen rann och hud och päls var sönderbiten av myrorna! Men veterinär säger att katten, som fått namnet Matt, hämtar sig – dock med astmatiska problem som kanske kommer av myrornas gift. Hur kan man bara göra så? Hur kan man?

Hoppas du blir bra igen, Matt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “Grymheten slår rekord?”

  1. Nej knäppt är det – hur mycket annat sjukt gör troligen sådana människor? För det måste ju troligen ha varit mer än en… *ryser* NosPuss Wikki

 1. Stackars, stackars arma lilla krake!

  Hoppas av hela mitt hjärta att han återhämtar sig – både till kropp o själ!

  1. Mjau, det hoppas jag också – hanns kropp måste ju vara som brännskadad?! *ryser* TassKram Wikki

 2. Som jamat, om man är kapabel till sådan grymhet mot djur, vad gör man mot människor? Den som gjorde det där borde sättas i en myrstack själv! Stackars katt!

  1. Mjau, det sägs ju om misshandel av barn/fru/etc att det ofta börjar med hot och våld mot husdjuren… Jag som ALDRIG slagit någon, kan inte fatta!!! TassKram Wikki

 3. Usch så hemskt. Jag tar och sprider denna hemskheten i min blogg med. Jag hoppas de hittar den skyldige och att han/hon får utstå samma plåga som Matt. Hemska människor.

 4. Både Slumpen och jag gråter över hur folk kan vara så fruktansvärt elaka! En oskyldig och mjuk bästa vän och gosekompis 🙁 Fattar inte att man kan bli så oempatisk.
  Hoppas att den som gjort denna får sitt straff på ett eller anat sätt.
  Kram Jam o Spinn

  1. Mjau, jag hoppas missen kryar på sig utan alltför mycket lidande! Stackars liten! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *