Gavroche är nu på katthemmet

Han påminner i stil och attityd väldigt mycket om vår kompis Sören Fernström, hittekatten Gavroche som nu bor på Örebro katthem:

Mycket slank kropp och stilig teckning! Men ”Gavve” behöver fortfarande fylla ut pälsen lite – han var sorgligt mager när han hittades och behöver lite ytterligare hull!
Gavroche har en jättesöt prick på ena bakbenet som syns när han sträcker upp sig:

Och han är jättebra på att buffas! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Gavroche är nu på katthemmet”

 1. Mjau!

  Vi, och matte och husse, är jamarglada över att Gavve har funnit sej så väl tillrätta på katthemmet; mattes hjärta blödde lite när de lämnade honom, men nog ska väl en sån fin grabb få hitta sin alldeles egen människa snart!?

  Buff på dej Gavve, no hard feelings, right? Men vi undrar ju lite vad det var för fel på oss, eftersom du inte ville vara kompis med oss? Fast vi kanske var lite skrämsliga när vi galopperade fram, lekte tafatt och brottades utanför ditt rum, så vi kanske var lite buffliga och farliga i dina ögon?

  1. Mjau, när vi träffade Gavve igår så tassade han lugnt runt bland de andra katterna. Det var bara när Ove tuffade upp sig och trängdes med Gavve på fönsterbrädan till det öppna fönstret som det blev fräs, men det vara bara för att Gavve (som backade för Ove) inte kunde komma undan. Vi hann få en buff- och pusstund också! Kanske är det avsaknaden av fertil pojke som gör att situationen på KH fungerar lugnare?! TassKram Wíkki

 2. Lycka tll Kompis med att hitta din människa. Ja du var sannerligen lik Sören med den blicken.
  Kanske ses vi så småningom på nån´utställning.

  Nalle o Co

  1. Mjau, men då måste det stora huvudet på Gavve ha ”växt ihop” med en lite fylligare kropp! *fniss* TassKram Wikki

 3. Wow, vilken snygging!! När han ätit upp sig lite och fått ett hemm så kanske han kan bli Sörens rival på utställning. Han är ju otroligt stilig måste jag jama.

 4. Mjausingen vilken snygging! *nosrodnad*
  Den lilla pricken på benet var verkligen charmig!
  *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *