Final de final de Tasseriet T9

Mjau nu har vi två spännande saker att berätta!

Nr 1 är att detta Tasseriet T9 har samlat in 3 400 kr totalt! HELT ENASTÅENDE UNDERBART! Det betyder att NI KÄRA VÄNNER är alldeles OTOLIGT HÄRLIGT GENERÖSA och jag är så privilegierad som får ta emot dessa pengar och sända dem vidare till katter som behöver! Så, 9Liv Östergötland, i kväll har jag alltså tassat över de resterande 700 kr till er! (800 kr + 1 900 kr är överfört tidigare.) Än en gång allesammans: Tack från djupet av mitt hjärta!

Nr 2 är att vi har en vinnare i utslagsfrågan, som var: Igår var det styrelsemöte på Örebro katthem och matte och Stora matte var med på mötet. Mitt under mötet kröp en gosig katt upp en stund och myste i Stora mattes knä! En gosig kattkille! Vem kan det ha varit?

Det var Mårrgan som svarade först med: Men jamarns vad spinnande och svårt det var! Men jag gissar på Adidas. *nosbuffar från Mårrgan*
Och nästa svar kom lite senare: Oj, vad spännande tycker Chali, att få gissa i en utslagsfråga :-) . Han vill gärna gissa på Gavroche eftersom han ser nästan exakt ut som Chali själv, men matte vill gissa på Ove, Formby eller…. Hmm vad många fina kissar ni har. Nä, det får bli Ove som får vår gissning. Han ser nästan ut som Chalis kompis Chacai.

Och rätt svar är:
 Ove!!!
(Jag trodde jag hade ett bra foto av det hela men Ove hade inte fastnat på fotot tyvärr så jag lånar den här fina bilden från katthemmets sida! Men hela närvarande katthemsstyrelsen kan intyga att det stämmer!)

GRATTIS CHALI och GRATTIS 9LIV! ♥♥♥

Chali, be matte maila över din adress så kommer paketet snart!
Och var inte ledsen, Mårrgan, du ska snart få ny chans i ett nytt Tasseri!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Final de final de Tasseriet T9”

 1. Jamarstort grattis till Chali och framför allt till 9LIV! *kurr*
  Mårrgan har ju redan vunnit ett tasseri så han tar förlusten med jamargott mod!
  Men nya tasserier gillar vi ändå. *fnissjam*
  *nosbuffar*

  1. Mjau, det är ju så sant, ni vet ju redan hur det är att vinna ett Tasseri! ♥ Och ädelmodigt är det också, Mårrgan! NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag har gett matte tågtiderna! Husse kommer och möter på tåget, för matte har ett litet ärende just då – sedan kommer matte att ta tass om dig medans husse måste iväg på ett jobb på em. Vad kul det ska bli! Hoppas du vill stanna LÅÅÅNG dag! NosPuss Wikki

   1. Oki!!
    Nu är det bara att hoppas att jag inte får värmehuvudvärk . . . Är 26-27 grader ute just nu här i Majorna, Göteborg . . .

 2. Grattis till vinsten, Chali och grattis till pengarna, 9 Liv!

  Hoppas även att Ove drar en vinstlott i form av ett bra hem tack vare detta Tasseri. Nu vet vi ju att han både är en väldigt söt kisse och bra på att välkomna gäster!

 3. …Och tänk om den söta kluriga energiska gosmissen får ett gott hem nu – då blir det ju som en vinst för hans husse / matte!

  Då blir det fyra vinster i ett o samma Tasseri! Wikki-win-win! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *