Håll tassarna för Torsten

Jag har just läst en solskenshistoria – i alla fall hoppas jag innerligt att det är början på en sådan – om katten Torsten HÄR hos Starriesen! Det är när en behövande katt har turen att möta en människa som faktiskt försöker hjälpa, och dessutom lyckas! ♥♥♥

Toppen gjort av dig, Starriesen, och nu håller vi alla tassar och hoppas att Torsten ska bli frisk och kry och återhämta sig hos sin familj efter den långa tiden som hemlös!

Men tipsa gärna Torstens familj att de nu inte får ösa i honom massor med mat, för då kan hans organ kollapsa efter så lång tid ute på svältgränsen, magen tål inte att få för mycket på en gång! Han ska ha många små mål och helst sådan mat som är anpassad som skonkost. De bör lämpligen kontakta en veterinär för råd!

Lycka till Torsten!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *