Vi var lite sega igår


Nova hängde som en disktrasa… I sitt älskade klöstorn – hur hon nu kom upp…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi var lite sega igår”

    1. Mjau idag är hon vaken och piggare – lite öm i munnen bara efter tandstensborttagningen. Men den är viktig så att Novas tänder ska fungera resten av livet också! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *