Diablo hit och diablo dit…

I går kväll var det minsann ingen ordning – husse och matte smet iväg mitt i natten för att hämta något viktigt, en Collectors Edition, och det värsta av allt var att det inte ens var något exklusivt ätbart utan nåt de stoppar i datorn.

Ibland är datorspel lika jobbiga som pälsätande löss! Hur vore det med en Diablo Wikki?

Fast det klart, det ger mycket tid att samtidigt ligga och gosa i mattes knä!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Diablo hit och diablo dit…”

  1. Jam, människor gör många konstiga saker… Här hemma är det ingen ordning alls numera, det dräller av KATTonger som vi inte får vara i/på, och saker bara försvinner på mystifika sätt… Vi har avsatt tid för patrullerande bevakning av vår matskål, det verkar säkrast, så att inte det allra viktigaste försvinner!

    Tjänstehjonen säger att vi ska flytta, och att det kommer bli så bra, hmmmm, vi tycker att det där med flytt mest verkar vara rörigt, så vi får väl se! Vi funderar mest på vem som ska ta över bevakningen av vårat AlKATTraz, och hålla koll på skatskrällena som bygger bo i granen på baksidan?

    1. Men å kan inte vi få erat Alkattraz? *längtansmjau* Hoppas att ni ska flytta till ett ännu bättre ställe! NosPuss Wikki

  2. Sedan husse flyttade hemifrån, vilket jag djupt beklagar, så ser vi inte röken av några datorspel i vårt hem. Både matte och jag saknar totalt tasslag för sånt, men vi är gärna publik när en skicklig spelare – som husse och säkert dina människor också! – är i farten 🙂 Och det där med knägoset är ju också en klar fördel med dessa spel. Så matte och jag förstår dina människors entusitassm, däremot föredrar vi att beundra ditt ansikte utan Diablo-maskering 🙂
    Tassklappar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *