Skönt ute idag!

Å det är en sådan njutning att tassa gröna gräs på Landet!

Men Stora matte och Stora husse, ska gräset få smita ut i grusgången på det här sättet under katternas promenadstockar? Hmmm…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Skönt ute idag!”

  1. Åh vad du ser ut att ha det mysigt på landet.
    GRATTIS till matte i efterskott!!!!!!
    Skoj att hon fick boken hon letat efter, så där är min matte också, kan leta i evigheter efter en speciell bok

  2. a propos gräs: Det fina Wikkigräsfrö vi hade kvar gick åt på Spånga Gymnasiums Djurexpo. Nu har du hjälpt ytterligare katter, Wikki bästa hjälparmisse!

    1. Mjau, det är en härlig känsla! Fast Stora husse behöver verkligen klippa det nu! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *