Behov…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi sover fortfarande ganska oroligt – suck… Varför skulle den dumma elden hos grannen skrämmas så förskräckligt? Så vi ska fortsätta trösta oss med kattungebilder idag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Behov…”

 1. Stackars er, som blivit så uppskrämda av branden hos grannen! Jag förstår er absolut, för eld är farliga saker… och det tar ett tag att lugna ner sig, när man fått en chock. Skönt ändå att ni inte råkade illa ut, och att det gick bra för grannen också! Det kunde ju ha blivit riktigt hemskt ifall branden hade spridit sig till själva huset… *ryser*

  Ta tass om er! önskar Imma, abbemissa, och resten av klostergänget.

  PS. Skall husse och Stora matte ha gemensam fest i helgen? Får katter också komma? DS.

  1. Mjau vi börjar med det roliga: Ja husse och Stora matte ska fira på lördag på Landet! Och vi och alla katter som vill får vara med! (Jag vet att det blir på Landet för jag råkade lyssna när matte gjorde upp med husvakten!)

   Idag känns det lite bättre för matte och det är skönt, för ibland har hennes oro och ledsenhet gjort mig alldeles utkattad! Så idag gav jag henne tassmassage på rygg och nacke grundligt! Då blev hon glad även om hon stönade ”Men Wikki du STÅR på mig!!” Tack för omtanken!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, någon sorts lugn och accepterande börjar infinna sig. Det är värst just när man ska lägga sig och sova! Då börjar tankarna gnaga igen! *suck* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *