Väldige Meow har tassat till SkaparKatten!

This Thursday, April 19, 2012 photo...
Blev tv-ståhejet för mycket för den mysige jätten? Du kan läsa mera HÄR.
Vila i Frid, du store godmodige!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Väldige Meow har tassat till SkaparKatten!”

  1. Stackars Meow att vara så stor att han knappt kunde andas än mindre röra sig. Villa i frid, nu e alla plågor borta och du kan skutta fritt

    1. Mjau, han hade nog mått bättre av att inte bli världskändis… *suck sniff* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *