Elden släckt, men sedan?


Det var på uteplatsen rakt under den gula balkongen, bara ½-1 meter från husväggen, som det brann i något. Brandkåren kom snabbt och släckte, men när sedan de och polisen åkt iväg, så är vi kvar med oroskänsla, rädsla och en mängd frågor…

Vi har alltid våra transporter står klara i sovrummet, så vi kunde ha varit ute på en minut om det verkligen beövts. Och när det här skedde var det inte en enda pryl matte och husse brydde sig om, det enda de ville var att vi katter också skulle vara i säkerhet! ♥

Matte ”bippade” nu vår brandvarnare och konstaterade att den fungerar bra – men samtidigt får man känslan av att den ändå skulle reagera först när det är fär sent! Nej, vi kommer nog inte att kunna somna på länge ännu. Matte säger ”Hur ska vi kunna åka till jobbet framöver och lämna er ensamma kvar här?” *morrhårsdarr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Elden släckt, men sedan?”

  1. Mjau, du har ju i alla fall en aning om hur hemskt det kan vara! *suck* TassKram Wikki

 1. Vad bra att ni slapp lämna ert hem och att elden inte spred sig!
  Men förstår att det var oroligt men ni verkar väl förberedda om något skulle hända.
  Här hemma brukar vi ibland fundera på vad som skulle hända om inte några människor skulle vara hemma om något hände så vi har lapp på dörren att det bor två katter i lägenheten.

  Sedan funderar vi på om du Wikki kan fråga din matte om lite tips vad man ska kolla på i Örebro om man kommer med tåget för en dagsutflykt och om det finns något sjysst ställe att äta på osv.

  1. Mjau, en sådan lapp är bra om något allvarligt händer, vare sig det är brand eller annan fara! Dessutom kan det varna eventuella hantverkare som kanske ska serva något i ett hyreshus, att här finns djur som inte får släppas ut! ^^
   Matte säger att det är kul att gå och titta på Slottet i Örebro och den fina stadsparken när det blommar som bäst! Restauranger och sådant finns massor, det är ju en smaksak; vilken sort skulle ni gilla? Och vad intresserar er matte i övrigt, berätta lite så kan vi ger mer konkreta tips! Örebro katthem?!! *blink*
   NosPuss Wikki

   1. Kollade vägbeskrivningen till katthemmet vi kommer åka tåg så det verkade ganska långt att gå sedan? sen är det ju bara det att vi vill adoptera ALLA katterna när vi kommer till ett sådant ställe;)
    Har ni någon bra sushi resturang eller någon med bra lunchbuffe?
    Är nog främst en slapp och shoppingresa hm..om det går att kombinera…. ska absolut kolla blomningen i stadsparken. Vi har varit till slottet på guidad tur en gång och så förstås den gången när jag var liten då var jag grymt besviken att de bara berättade om fängelsehålan och att vi inte fick gå ned i den:)

    1. Mjau katthemmet har öppet hus på onsdagskvällar och söndagseftermiddagar! Och matte säger att det finns nåt sushiställe på vägen dit! Men ungefär när hade du tänkt gästa vår stad? Om vi vet datum kan matte kanske spana mer vad det finns för happenings! *blink* TassKram Wikki

  1. Mjau, vi är tacksamma att det inte blev värre – men det var och är jobbigt ändå, f f a för matte som är så orolig! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *