Håller tassarna för Max

Vår vän Sörpingskatten Max är hos veterinären med ont ben… Vilken tur att ha en husse som tar det säkra för det osäkra och gör den resan akut och dessutom lyckas hitta en jourhavande veterinär så här på kvällen! Som jamat, vi håller tassarna för dig, kompis!
Var rädd om de här benen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Håller tassarna för Max”

 1. Tackjam Wikki!
  Nu känns det bra, och jag vill bara ut,ut,ut !!
  Men husse jamar nej, nej, nej.
  Om vettisbesöket ska vi jama om i morgon…

 2. Men, hur skall vi kunna sova nu? *morrhårsdarr* Vi håller alla 16 tassar här och mattes tummar för att du snabbt blir bra i benet Max och framför allt att du snabbt får komma hem från stickisen!
  *nosbuffar och tröstkram till en troligtvis orolig husse*

  1. Han är hemma nu i alla fall och husse har lovat underrättelser på bloggen idag, så vi får väl avvakta! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *