Att få jobba i fred


Man behöver skyltar till allt möjligt – här är den senaste i samlingen: En skylt att ha på bilen när man åker och hämtar in katter! Ibland kan det ju behövas att parkera utanför en port eller stå en stund på en gångväg, och med en skylt synlig hoppas vi få förståelse och stöd i arbetet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Att få jobba i fred”

  1. Den var jättebra! Min matte lånar idén om hon får, och gör en egen för föreningen. Om parkeringsvakten är kattvän kanske han/hon ser genom tassarna om man parkerat liiiite galet…
    /Fjutten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *