Jourhem sökes!

Vill du vara jourhem för en kattmamma som snart ska föda eller för en hona med sina små ungar? Kan du tänka dig att vårda och hjälpa en behövande kattfamilj både under tiden då de nyfödda ungarna är som minst och sötast och i minst 12 veckor framåt tills de är stora busfrön och redo att adopteras av nya familjer?

Skulle du orka ha rädda små fräsbollar nyss infångade eller ett gäng trygga men busvilda småkatter i ditt hem, högt och lågt? Känner du för att spendera sommar och semester hemma för att sköta dessa katter, fastän de så småningom ska flytta till nya egna hem?

Om du tryggt kan svara JA på dessa frågor, kontakta Örebro Katthem!

Nu är tiden när de dräktiga katthonorna kommer att behöva dig och din hjälp! Det är bättre att de får komma in och föda under trygga former och få ungar som blir vana vid människor omkring sig från början, än att de är kvar ute och ungarna föds utan skydd, tillsyn eller omsorg, plus riskerar att bli kvar ute förvildade!

Hjälp oss att hjälpa katter i Örebro med omnejd! Många tänker inte på att den fotbollsrunda dräktiga honan som de ser gå ute kan behöva hjälp. En del tycker till och med att det är sött att mata halvvilda små kattungar över sommaren. Men det kommer en höst och det kommer en vinter… Då kan det vara bra mycket svårare att fånga in alla katterna, än det är så länge det bara är en kattmamma med rund mage!

Anmäl ditt intresse per mail till katthemmet: kickis@orebrokatthem.com

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *