Pälsöverskottet så här års…


Har du en katt som du kan kamma av fin päls så här när vårfällningen pågår i massor, så kan du göra en så här vacker katt med hjälp av filtningsmetoden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Pälsöverskottet så här års…”

    1. Mjau, visst är den söt! Det finns instruktrioner hur man gör tovning/filtning på nätet, det är bara att googla på det! NosPuss Wikki

    1. Mjau, jag har bara dumma retsamma skator som granne och dem bjuder jag INTE på päls! *blink* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *