Morgonpromenad istället!


Järnspikars vad gräset är blött och klafsigt! Tur att klok hyresvärd stenlagt en liten kattpromenad utmed husen, så man kommer åt sitt favoritgräs:

Det är stolt svans när jag tassar ut!
Ibland tassar jag så snabbt att inte fotografen hinner med! *fnissjam*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Morgonpromenad istället!”

  1. I Stockholm har vi minst en dm BLÖTSNÖ. Lyckans ost som har barmark och grönt gräs att traska i!! Nospuss

  2. Såg ut som en härlig morgonprommis! Här har det snöat ända sen igår kväll så det är vitt överallt. Gräset syns inte längre. 🙁
    *nosbuffar*

  3. Åh vilka fina bilder på dig Wikki. Man ser verkligen hur du nosar efter det gottigaste gräset och hur dina vaksamma morrhår känner av närområdet.

    1. Mjau, och jag träffade artiga barn i lekparken som frågade om lov att klappa och rörde sig lugnt och ordentligt, mycket väluppfostrat! Det minsta barnet pep av skratt och sa att jag killades med mustascherna!!! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *