Stackars Terami klarade sig inte!!!


Minns ni att jag berättade tidigare om katten i Östersund som plågades illa av att bli bortförd, instängd i en väska och där sprayad med pepparspray och sedan kastades ut i skogen av några synnerligen avskyvärda ungdomar? När hon hittades av sin matte var hon i mycket dåligt skick – vi hörde ett glatt radioinslag först om att Terami hittats i slutet av förra veckan, men läser idag i Länstidningen Östersund att det inte alls slutade så lyckligt… Teramis hjärta klarade inte av påfrestningen och hon fick somna in hos veterinären. Vila i SkaparKattens Frid, du lilla! Där kan inget ont mer nå dig!

Jag hoppas att de skyldiga till detta har MYCKET VÄRKANDE SAMVETEN just nu!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Stackars Terami klarade sig inte!!!”

 1. Herregud! Hur kan man göra något så fruktansvärt!?
  Det värsta är att såna där kräk till människor inte har några samveten.
  Vila i frid, du fina lilla vän. Må dina mördare brinna i helvetet!

 2. Stackars missen Terami och stackars ägarna 🙁
  Vad är det för fel i huvudet på människor som bara ens kan med att tänka tanken att utsätta en katt för detta som dom gjorde mot Terami ??!!
  Vad min matte tycker om detta lämpar sig tyvärr inte i vare sig tal eller skrift så det får bli FY … , vilka j…la s..n !
  Tyvärr så tror inte matte att dom här personerna som gjorde det har några värkande samveten 🙁
  För man har inget samvete om man utsätter ett djur för en sådan behandling !

 3. Orkar inte ens tänka på vad stackars Terami har känt.
  Tankarna går till Teramis matte.
  Önskar förövarna ont mer än i samvetet och hoppas att ”rättvisan” verkligen ger dem ett kännbart straff.
  Vila i frid lilla kisse

 4. Jamar instämmande med föregående jamare! *gråter*
  Vi finner inga andra ord just nu.
  *nosbuffar*

  1. Alla katter har rätt till trygga liv utan galningars brott mot den livsrätten! Ja det är verkligen fruktansvärt. Men lilla Terami fick i alla fall ta farväl av sin familj… *sorgsen* NosPuss Wikki

 5. Stackars kisse! Men nu sliper hon i alla fall lida. De där människovalparna, de skulle matte vilja ha ett låååååångt samtal med.
  Visst får du låna bild på Hittekisse, det är bara att ta.
  Matte kämpar tillsammans med henne, nu ska hon visst serveras nån ”kattungevälling” allt för att hon ska få lite krafter. Men det kommer att ta tid.

  1. Mjau, jag fortsätter skicka healingspinn till henne! Men ge henne ett namn snart att hänga fast vid! Det piggar upp! NosPuss Wikki

  1. Nej man har bara tårar. Hur ledsen ska inte Teramis matte vara. Även om hon fick säga farväl. *suck* TassKram Wikki

 6. Tyvärr har den sortens …höll på att skriva människor, vet inte vad de ska kallas för, inte något hjärta att känna med, noll empati. Att hoppas att de ska känna ånger tror jag är förgäves. Ett kännbart straff, instängning i en trång låda med pepparspray tex tror jag tyvärr mera på.

  1. Mjau – jag vet… Men samtidigt vet man att våld inte löser våld. En svår ekvation av smärta. *suck* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *