Vems kan du vara, magra kille?

Sedan i natt bor en mycket mycket mager ung kattpojke  hos mina vänner skogkatterna Pejst och Jansson i Örebro!

Han är kanske runt året och härligt social och kelig – och okastrerad…

Känner du igen den här kattkillen eller vet var han hör hemma så maila ett jam till Maria som nu har honom i tryggt förvar i sitt badrum. (HÄR är mailadressen.)
Det var en riktigt frusen kille på skakiga ben, som kom in i den trygga värmen. Han har ingen ID-tatuering och hittematte ska ta honom på koll efter chip, även om förekomsten av sådant nog är föga trolig. Men man vet ju aldrig!

Med sin originella teckning hoppas vi att en familj ska känna igen och återfinna en så här gosig och trevlig kattkille! ♥♥♥


Vem är du, kompis?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Vems kan du vara, magra kille?”

  1. Mjau…. Hoppas! Han är duktig och varit på lådan, och både kissat och bajsat, bajset var mest gräs och träflis, arma krake vad han har svultit… skrev hittematte nu. *sniff* TassKram Wikki

 1. Jag hoppas denna söta kisse hittar hem. antingen till en familj som saknar honom, eller, hos en familj som kommer att älska honom.
  Ge honom en busig kram från mig!

 2. Stackars kisse…skulle vara bra om det också, stod var i Örebro den upphittats. Jag kan inte se deras sida bra, eftersom jag inte har rätt webbläsare. Men, kanske du Wikki vet mer närmare ”upphittarplats”? Skönt för honom att få komma in.

 3. Ännu en obegriplig historia om en jättefin katt som verkar blivit övergiven. Vi har också haft katter som fått ur sig inte bara gräs och träflis utan också frigolit och t o m grus. Stackars krakar vad hungriga de måtte varit.

  1. Mjau, mitt katthem fick in en stackare som puttade ut bitar av kottar. Så desperata de måste ha varit! Plastpåsbitar, frigolit och tyg – ja allt möjligt kan komma ur magen på en svältskadad kisse! Plus mask… *ryser* NosPuss Wikki

 4. Chanda skuld be a fine thing!, skulle våran husse sagt om han levde. Dagens ros till Janssons & Pejsts matte som räddade den lilla stackaren.

  🙂 Svanshonnör x 3!!!!

  1. Mjau, det är en toppenfamilj han hamnat hos! Hoppas han kan hitta sin familj igen? TassKram Wikki

 5. Oj, oj, oj, du må tro vad hela vår värld har vänts upp och ner!

  ”Steve” – som tjänstehjonen kallar honom – var så ledsen inne på toan, inget fönster och lite litet utrymme och stressande att bara höra saker och inte se nåt, det fick duga som akut lösning på natten men det var ju inte hållbart i längden tyckte dom, så idag har det plockats och röjts i ”rummet som inte katter får vara i”, och skruvats och borrats och bonkats, och helt plötsligt har dörren dit fått stora hål i sej och nät istället!?
  Och så har han på andra sidan fräckheten att MORRA åt oss? Fast vi har lånat ut såväl sovpuff som toalådor och klöstunna!?

  1. Oj oj det verkar som killen får full service… Jag LOVAR att matte och husse kommer att ge er en fin belöning för att ni lånar ut saker till honom, för han har nog inte haft det så lätt! Ibland måste man vara extra snäll, även om man får morr tillbaka. Steve märker nog att ni är jyssta killar bara han får vänja sig! ♥
   Och jag vet att ni har storartade människor som gör mycket gott! Hoppas att det ordnar sig med att Steves rätta familj hittar honom? Eller en ny snäll familj?!!
   TassKram Wikki

 6. Mjau hoppas oxåp att kissen hittar hem eller att den kan få stanna där i stitt eventuellt nya hem.
  Usch vad matte blev *fundersam* häromkvällen när hon var ute en sväng och gick.
  Det kom en kisse mot henne och var sååå kelen som bara den. Hon såg inget o mden var kastrerad, eller hörde hemma ngn stams? Kissen såg så långt efter matte en stund men förhoppningsvis så hade den ngt hem??
  Matte hade lust att ta med kissen hem sa hon, men ifall det var ngn som kanske hade saknat den? Finns så många katter som man inget vet om, OM dom har ngt hem eller inte 🙁
  Både jobbigt och tråkigt att inget veta.

  Tass tass

  1. Mjau, det är svårt, det där, när man inte vet… Börjar man möta illa medfarna missar så måste man ju försöka att hjälpa dem! En katt som ser fin och hullig ut är kanske bara ute på sin vanliga promenad, det vet man ju aldrig. Man önskar verkligen att alla katter var TYDIGT märkta så det gick att kolla enkelt om ägare finns och katten var tryggt tillsedd! NosPuss Wikki

  1. Mjau, eller ett nytt hem?! Han har fått namnet Gavroche så länge och han får hjälp att få ordning på en jobbig mage. Nu måste ju allt bara bli bättre! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *