Så här tänker jag tillbringa dagen!


Sola sola sola! Jag har en skön hörna ute på verandan i lä. Och så kan jag även mysa mitt på köksbordet…. Därutöver ska det ”påskas” med släkten idag, så mina människor kommer att få besök. Då kommer jag att bli klappad och gosad, det vet jag! Men jag kommer inte att ha tid att blogga igen förrän i kväll, bara så att ni vet!

Jamarns Glad Påsk, Alla KattVänner och VänKatter och Alla andra! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Så här tänker jag tillbringa dagen!”

 1. Så skönt att det vita försvann. Vi hade samma vädersymtom här i Hunnebo – yrsnö i går och idag skiner solen från en klarblå himmel 😀
  Vi önskar er en riktigt mysig, gosig och godisfylld påsk! 😀
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau, vi väntar på nästa påskägg nu! Stora matte har lovat varsin skvätt äggula! Mums! PåskNosPuss Wikki

  1. Mj-uff, vi är runda som påskägg allesammans av all god påskmat! Och gott Landetgräs piggar också upp! PåskNosPuss Wikki

  1. Det kurrar vi varmt tack för! *spinner* Och Glad Påsk på er också kära vänner! PåskNosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *