Dags att planera inför påsk!

Nämligen att fundera på vilket påskpynt som behöver förberedas! Som kattgräs med påskkycklingar:

Gräsfröna (Havre) gror snabbt på en vecka och är snabbt uppe… Mums vilket påskgodis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Dags att planera inför påsk!”

  1. Mjau, jag som har massor av påsar kvar… Jag får väl skänka bort dem mot en gåvoslant till Snuffefonden, om någon vill ha?! *fniss* TassKram Wikki

   1. Jaaa eftersom både jag och Bastian är jättedåliga på att gissa tävlingsuppgifter i Tasserierna…tänkte va att man kanske skulle be Matte slanta till lite i Snuffefonden direkt istället!

    Spinn spinn

    Indra

 1. Matte odlar just nu två krukor med kattgräsfrön som jag vann på Tasseriet! Mums, vi kan knappt hålla oss! Men matte säger att det måste få växa till sig först… *otålig*… Ska nog försöka smita in dit och kolla kvaliteten i alla fall!/Fjutten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *