Skulle vilja uppleva detta…


Jag är osäker på om bilden är fejk, vad tror ni? Men jag skulle ändå vilja vara med om situationen: Ensam med en mumsig firre…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Skulle vilja uppleva detta…”

    1. Mjau, vad du kan – jag har bara upplevt tonfisk på burk och den såg inte alls ut så där… Men smakade hyfsat. Färsk måste ju vara myyyycket godare??? NosPusS Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *