Om man är händig som min matte

…så hittar man på att göra Bascettastjärnor eller Hittekattsband.

Eller som Sean Avery: En katt ihopsatt av bitar av CD-skivor!
Incredible!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Om man är händig som min matte”

  1. Mjausingen vad cool! En sån skulle matte gärna köpa om nån kommer på iden att göra en…. *fnissjam*
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *