Katten åt min mus

För er som är händiga med att sticka och virka kattprylar så har jag hittat ett nytt cool alster att tillverka:

Ett kattigt musfodral! Beskrivningen finns HÄR!
 
Visst är den söt??? Nästan en liten Nova!
 ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Katten åt min mus”

  1. Åhh jag vet nog någon som vill göra den jag, men som inte riktigt vet hur man varken stickar eller virkar *fniss*. Men om hon ser den så kommer hon nog ändå kämpa med det 😉 Nosbuffar

    1. Mjau, men det är bättre att försöka och kanske lyckas än att inte försöka alls… Det kan ju dessutom ge nya designidéer och kanske bli bättre än förebilden? TassKram Wikki

  2. Åh, wow! Det är ju kattbussen från filmen Min granne Totoro! Synd att mina människor ska vara så kassa på att virka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *