Det finns inget tomrum större än det en älskad katt lämnar

”Innan hon somnade gav hon mig en blöt puss på näsan. Vill tro att det var hennes sätt att säga farväl.” Solise, Vilda och Elvan vet att det var så – men de försöker trösta husse med att helt farväl säger vi katter aldrig……att det finns ett TACK från den älskade katten också – ett spinnande mjau av kärlek och värme – som aldrig tystnar, trots att tassarna nu burit henne på den sista vandringen över Bron till Katternas Himmelrike och SkaparKattens Frid!

I fredags somnade gammelkatten Gosan in och husse Björn, vi vet så väl hur svår den sorgen är!


Det finns ett innerligt TACK att jama till Gosan! Från oss här på Wikkibloggen, som så många gånger tagit emot glada kommentarer och generösa bud från ”Solise, Vilda, Gosan och Elvan”, men också från många andra hjälpbehövande katter som fått låna av din husses kärlek! Att räcka ut en Tass till andra katter som också haft svåra liv, det visste du hur man gjorde! Vi bugar djupt, Gosan! Vila i Frid!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Det finns inget tomrum större än det en älskad katt lämnar”

    1. Mjjau, och vi får vara tacksamma för de delade lyckliga stunderna som tillför våra liv så oerhört mycket som inte kan mätas! ♥ NosPuss Wikki

  1. Vila i frid älskade Gosan! Vi sörjer med hennes husse Björn. Nej Wikki det finns inget som gör mer ont i hjärtat… NosPuss Sven och Signe

  2. Vackra Gosan! Nu springer du på gröna ängar och alla änglakatterna möter dig och hälsar dig välkommen med mjuka nospussar! Spring, Gosan spring över ängarna och njut av det eviga solskenet

    Indra och Bastian

  3. Vila i frid Gosan. Vår husse vet hur det känns och han och vi sörjer med Gosans husse Björn. Innan husse hade oss så hade han en katt som hette Ami (som passande betyder vän på franska :-)). Hon blev jättesjuk och natten innan dom skulle åka till veterinären, där det bestämdes att hon var tvungen att tassa över Regnbågsbron till Skaparkatten, så sov hon bredvid husses huvudkudde och kurrade svagt, svagt och tvättade husse i ansiktet fast hon var så sjuk. Och fortfarande så säger husse att han ibland kan känna något sammetsmjukt nere vid fotändan på sängen eller se en grå svans bakom gardinen i vardagsrumsförnstret (Amis favoritplatser) fast att han just sett att vi är någonanannstans. Men det gör inget för vi vet att husse tycker om oss lika mycket som han tyckte om Ami.

    //Strindberg, Frida & Siri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *