Matte jobbar på något Wikktigt!

Mjau, Nova och jag hjälper till. Lägger nosarna i blöt, säger matte. Men vi vill ju bara räcka ut Tassen och visa medkattlighet!

I alla fall så har vi också väldigt morrhårsbry om vilken av alla fina saker som ska bli liksom diamanten i kronan vad gäller Tasseri-paketet… Jag tycker en sak, Nova en annan… Vi har glömt att fråga matte och husse! Jag tror vi måste sätta ned svansarna och jama ett familjeråd i kväll, och avslöja resultatet senare – i morgon!

Och så måste vi planera nåt fint till mattes födelsedag snart. Förra året såg hennes otroliga födelsedagstårtor ut så här, dem glömmer vi aldrig!

Med andra jam, det är väldigt mycket Hemlisar just nu! Få se om någon hinner bli klar i kväll…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Matte jobbar på något Wikktigt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *