Säg mjau till Usyaka!


Vill ni se underbara inspirerande foton på en charmig svart oriental, då ska ni ta en visit till Usyaka och hans matte Alexandra! Usyakas brottningsmatch med en hårsnodd, lek med ett snöre – och beundrande sig själv i en spegel är fotograferat med kärlek och humor. Jag önskar jag var lika fotogenisk! Visst är det något speciellt med svarta katter?

Åh förlåt! Det är ju faktiskt speciellt med  precis ALLA KATTER! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Säg mjau till Usyaka!”

  1. Kära Wikki, du ÄR lika fotogenique! Det handlar om att vara sig själv, och att den som fotograferar dels har en bra kamera och dels besitter kärlek till det som fotograferas, d.v.s. dig. Att de där fotografierna på javanesen Usyaka blivit så bra beror just på detta: matte är fotograf med riktigt bra utrustning, och hon älskar sin katt!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    1. Mjau, det är verkligen sant: Hon älskar sin katt! ♥ Visst är det gott att vara älskad! NosPuss Wikki
      PS Tack för kattplimangen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *