Undrar var man kan få tag i en bioaffisch?!!

Nu när jag och Nova tassade iväg till stället där kattlimousinen skulle hämta oss för att åka på katternas egen privata biopremiär på filmen MÄSTERKATTEN så såg jag en enorm affisch för just denna film på en upplyst reklampelare.

Och nu kan min hjärna inte släppa detta med filmaffischen! Tänk vad snygg den skulle kunna bli på väggen nere på katthemmet?!!

Så i brist på bättre har jag skickat en fråga till SF-bio om de vet hur man kan lägga tassarna på en Mästerkatten-affisch (Eller fler – till fler katthem…) för försöka måste man ju!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Undrar var man kan få tag i en bioaffisch?!!”

  1. Vem är den där SF? Har han telefon, så att man kan be matte ringa honom och tigga till sig en affisch?

    Tass från Imma, abbemissa.

    1. Mjau, jag har inte fått svar från SF men jag har också mailat till JCDecaux som har de där affischpelarna överallt – hoppas det kan ge svar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *